Son güncellenme: 16/02/2021

Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel içeriklerin hakları saklıdır.

2021 © Globemeets – Site sahibinin izni olmaksızın başka bir yerde kullanılamaz veya paylaşılamaz. www.globemeets.com (yazı içerisinde bundan böyle kısaca “Web Sitesi” olarak anılacaktır), turizm üzerine ………………………….tanıtım yapmayı hedef almıştır.

İşbu Web Sitesi tarafından hazırlanan tüm yazılı, görsel, video vb. içeriklerin hakları Softhion Bilişim’e ait olup, kullanıcılar izinsiz olarak globemeets.com tarafınca hazırlanan bu içerikleri kopyalayamaz ve/veya kullanamaz.globemets.com dilediği zaman bu yazılı, görsel, video vb. içerikleri değiştirme, kaldırma, düzeltme, ekleme ya da çıkarma yapma hakkına sahiptir. Web Sitesi tarafından hazırlanan içeriklerde kullanabilecek herhangi bir içeriğin telif hakkı kapsamına girmesi durumunda, işbu Web Sitesi içerik hakkında gerekli düzenlemeyi 72 saat içerisinde yapmakla sorumludur. Kullanıcı, Web Sitesine giriş yaptığı andan itibaren belirli servis, arayüz vb. işlevlere erişim ve kullanım hakkı kazanmaktadır. Bu erişim hakkı, en başta belirtilen kullanıcı formunun doldurulması ve erişim hakkının edinilmesinden sonra aktif olacaktır.

Kullanıcı, Web Sitesi’nde yer alan acente bilgilerinin ve aynı şekilde bu acentelerin girdiği bilgilere ilişkin kararını sitedeki içeriklerden bağımsız olarak verdiğini ve ilgili bilgilere ilişkin globemeets.com’un maddi ve/veya manevi sorumluluğu olmadığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kullanıcı, hiçbir şekilde Web Sitesi’nde yer alan bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz.

Güvenliğiniz bizim için önemlidir. Bu sebeple bizimle paylaşacağınız veriler hassasiyetle korunmaktadır.

Biz, Şirket Adı, veri sorumlusu olarak, bu gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikası ile, hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceği, veri işleme yöntemimiz ve hukuki sebeplerimiz ile; işlenen verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu hususunda sizleri aydınlatmayı amaçlıyoruz. globemeets.com, internet sitesinin kullanım amaçları doğrultusunda ve bunlarla sınırlı olmak üzere gerekli gördüğü durumlarda kullanıcıların bilgisayarlarına “Cookie” (çerez) olarak adlandırılan ve kullanıcıyı analiz etmeye, tanımlamaya yardımcı olan yazılımı yerleştirebilir. Çerez kullanımı, internet üzerinde standart bir politika olarak kabul edilen uygulamadır. IP adresiniz ve kullanıcı aracısı bilgileriniz, sadece analiz yapmak amacıyla ve çerezler (cookies) vb. teknolojiler vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir. Kullanıcılar istekleri doğrultusunda çerezleri kişisel web tarayıcı ayarları sayesinde engelleyebilme haklarına sahiptir.

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz sadece analiz yapmak suretiyle; sunduğumuz hizmetlerin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirebilmek, bu hizmetlere sizin tarafınızdan ulaşılabilmesini ve maksiumum düzeyde faydalanılabilmesini sağlamak, hizmetlerimizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirebilmek ve sizleri daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcıları ile yasal çerçeveler içerisinde buluşturabilmek ve kanundan doğan zorunlulukların (kişisel verilerin talep halinde adli ve idari makamlarla paylaşılması) yerine getirilebilmesi amacıyla, sözleşme ve hizmet süresince, amacına uygun ve ölçülü bir şekilde işlenecek ve güncellenecektir. Globemeets.com toplanan kullanıcı bilgilerini yalnızca kendi iş akışı için kullanmayı, üçüncü kişilerle paylaşmamayı ve herhangi bir kuruluş ya da şirkete satmamayı kabul, beyan ve taahhüt eder. Ancak, gizlilik kapsamında olan bilgiler aşağıda belirtilen yasal durumlar ve yasal prosedürler çerçevesinde 3. şahıslara açılabilir. 1- Yasal mercilerden bu yönde yazılı bir talep oluşması halinde 2- Site mülkiyet haklarını korumak ve savunmak amacıyla 3- Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde Yukarıda üç madde halinde yer alan bu yükümlülükler ve talepler içerisinde paylaşılacak kullanıcı bilgileri dolayısıyla, kullanıcı işbu Gizlilik Bildirimi ile belirtilen gizlilik kurallarının dışına çıkıldığı iddiası ile Web Sitesi’nden maddi ya da manevi herhangi bir talepte bulunmayacağını, Web sitesinin tazmin yükümlülüğü olmadığını kabul eder.

Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız

KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Yukarıda sayılan haklarınızı kullanmak üzere [email protected] üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim

Sizlere en kaliteli hizmeti sunabilmek amaçlı analizler yapabilmek adına, sadece gerekli olan kişisel verilerinizin, işbu gizlilik ve kişisel verilerin işlenmesi politikası uyarınca işlenmesini, kabul edip etmemek hususunda tamamen özgürsünüz. Siteyi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde kabul etmiş olduğunuz tarafımızca varsayılacak olup, daha ayrıntılı bilgi için bizimle [email protected] e-mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Son güncellenme: 16/02/2021

Sitede yer alan tüm yazılı ve görsel içeriklerin hakları saklıdır.

2021 © Globemeets – Site sahibinin izni olmaksızın başka bir yerde kullanılamaz veya paylaşılamaz. www.globemeets.com (yazı içerisinde bundan böyle kısaca “Web Sitesi” olarak anılacaktır), turizm üzerine ………………………….tanıtım yapmayı hedef almıştır.

İşbu Web Sitesi tarafından hazırlanan tüm yazılı, görsel, video vb. içeriklerin hakları Softhion Bilişim’e ait olup, kullanıcılar izinsiz olarak globemeets.com tarafınca hazırlanan bu içerikleri kopyalayamaz ve/veya kullanamaz.globemets.com dilediği zaman bu yazılı, görsel, video vb. içerikleri değiştirme, kaldırma, düzeltme, ekleme ya da çıkarma yapma hakkına sahiptir. Web Sitesi tarafından hazırlanan içeriklerde kullanabilecek herhangi bir içeriğin telif hakkı kapsamına girmesi durumunda, işbu Web Sitesi içerik hakkında gerekli düzenlemeyi 72 saat içerisinde yapmakla sorumludur. Kullanıcı, Web Sitesine giriş yaptığı andan itibaren belirli servis, arayüz vb. işlevlere erişim ve kullanım hakkı kazanmaktadır. Bu erişim hakkı, en başta belirtilen kullanıcı formunun doldurulması ve erişim hakkının edinilmesinden sonra aktif olacaktır.

Kullanıcı, Web Sitesi’nde yer alan acente bilgilerinin ve aynı şekilde bu acentelerin girdiği bilgilere ilişkin kararını sitedeki içeriklerden bağımsız olarak verdiğini ve ilgili bilgilere ilişkin globemeets.com’un maddi ve/veya manevi sorumluluğu olmadığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kullanıcı, hiçbir şekilde Web Sitesi’nde yer alan bilgilere istinaden zarara uğradığı iddiasında bulunamaz.

Güvenliğiniz bizim için önemlidir. Bu sebeple bizimle paylaşacağınız veriler hassasiyetle korunmaktadır.

Biz, Şirket Adı, veri sorumlusu olarak, bu gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikası ile, hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceği, veri işleme yöntemimiz ve hukuki sebeplerimiz ile; işlenen verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu hususunda sizleri aydınlatmayı amaçlıyoruz. globemeets.com, internet sitesinin kullanım amaçları doğrultusunda ve bunlarla sınırlı olmak üzere gerekli gördüğü durumlarda kullanıcıların bilgisayarlarına “Cookie” (çerez) olarak adlandırılan ve kullanıcıyı analiz etmeye, tanımlamaya yardımcı olan yazılımı yerleştirebilir. Çerez kullanımı, internet üzerinde standart bir politika olarak kabul edilen uygulamadır. IP adresiniz ve kullanıcı aracısı bilgileriniz, sadece analiz yapmak amacıyla ve çerezler (cookies) vb. teknolojiler vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir. Kullanıcılar istekleri doğrultusunda çerezleri kişisel web tarayıcı ayarları sayesinde engelleyebilme haklarına sahiptir.

Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz sadece analiz yapmak suretiyle; sunduğumuz hizmetlerin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirebilmek, bu hizmetlere sizin tarafınızdan ulaşılabilmesini ve maksiumum düzeyde faydalanılabilmesini sağlamak, hizmetlerimizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirebilmek ve sizleri daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcıları ile yasal çerçeveler içerisinde buluşturabilmek ve kanundan doğan zorunlulukların (kişisel verilerin talep halinde adli ve idari makamlarla paylaşılması) yerine getirilebilmesi amacıyla, sözleşme ve hizmet süresince, amacına uygun ve ölçülü bir şekilde işlenecek ve güncellenecektir. Globemeets.com toplanan kullanıcı bilgilerini yalnızca kendi iş akışı için kullanmayı, üçüncü kişilerle paylaşmamayı ve herhangi bir kuruluş ya da şirkete satmamayı kabul, beyan ve taahhüt eder. Ancak, gizlilik kapsamında olan bilgiler aşağıda belirtilen yasal durumlar ve yasal prosedürler çerçevesinde 3. şahıslara açılabilir. 1- Yasal mercilerden bu yönde yazılı bir talep oluşması halinde 2- Site mülkiyet haklarını korumak ve savunmak amacıyla 3- Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde Yukarıda üç madde halinde yer alan bu yükümlülükler ve talepler içerisinde paylaşılacak kullanıcı bilgileri dolayısıyla, kullanıcı işbu Gizlilik Bildirimi ile belirtilen gizlilik kurallarının dışına çıkıldığı iddiası ile Web Sitesi’nden maddi ya da manevi herhangi bir talepte bulunmayacağını, Web sitesinin tazmin yükümlülüğü olmadığını kabul eder.

Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız

KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Yukarıda sayılan haklarınızı kullanmak üzere [email protected] üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim

Sizlere en kaliteli hizmeti sunabilmek amaçlı analizler yapabilmek adına, sadece gerekli olan kişisel verilerinizin, işbu gizlilik ve kişisel verilerin işlenmesi politikası uyarınca işlenmesini, kabul edip etmemek hususunda tamamen özgürsünüz. Siteyi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde kabul etmiş olduğunuz tarafımızca varsayılacak olup, daha ayrıntılı bilgi için bizimle [email protected] e-mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.